Bedrijfswagen onderhoud Oosterhout

Bedrijfsbus garage Oosterhout

Als bedrijfsbus garage nabij Oosterhout onderhouden wij vele bedrijfswagens met ons team van vakmensen. We doen er elke dag weer alles aan om bestelbussen van allerlei merken in goede staat te houden.

Door de bedrijfswagen (of bedrijfswagens) op vaste momenten te onderhouden, geniet je veel langer van een goed werkende bus. Dat is een stuk voordeliger dan een nieuwe bedrijfswagen moeten kopen én het is duurzamer.

Laat bij de volgende kilometerstanden jouw bedrijfswagen onderhouden:

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Oosterhout

Tijdens het onderhoud van de bestelbus van jouw bedrijf uit Oosterhout brengen we alle vloeistoffen weer op peil en vervangen we een aantal onderdelen. Wat we precies op welk moment doen, dat vind je in ons schema voor bedrijfswagen onderhoud. Ook zie je hierin wat de kosten per beurt zijn.

Het onderhoud kan je bij Vissinga Bedrijfswagens combineren met de algemene periodieke keuring (APK). Wij zijn officieel erkend door de RDW als een APK keuringsstation voor bedrijfswagens. Hoe vaak je de bus APK moet laten keuren, ligt eraan of die op benzine of diesel rijdt en hangt af van de leeftijd (hoe ouder, hoe vaker).

Wij kunnen jou als ondernemer uit Oosterhout daarnaast in onze bedrijfsbus garage helpen met het monteren van praktische accessoires. Een bullbar en sidebars geven bijvoorbeeld jouw bedrijfswagen een nog robuustere uitstraling. Een zonneklep zorgt voor meer rijcomfort. Of laat jouw laadruimte op maat betimmeren.

Nieuwe Renault bedrijfswagens

Vissinga Bedrijfswagens is naast een bedrijfsbus garage ook dé plek voor de aanschaf van een nieuwe Renault bedrijfswagen. Onze eigen voorraad maakt het mogelijk om alle Renault modellen direct te leveren. We leveren alle bussen gratis bij jou af in Oosterhout, thuis of op de zaak.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Voor het maken van een afspraak voor bedrijfswagen onderhoud in de buurt van Oosterhout kan je contact met ons opnemen via de telefoon (

Voor het maken van een afspraak voor bedrijfswagen onderhoud in de buurt van Oosterhout kan je contact met ons opnemen via de telefoon (026-3649300), WhatsApp (06-54297409) of mail. Nog eenvoudiger is het om online een afspraak te maken.

Je vindt Vissinga Bedrijfswagens bij winkelcentrum De Lely, aan de oostkant van Arnhem. Vanuit Oosterhout ben je in twintig minuutjes bij ons via de A325 en de John Frostbrug.

), WhatsApp (06-54297409) of mail. Nog eenvoudiger is het om online een afspraak te maken.

Je vindt Vissinga Bedrijfswagens bij winkelcentrum De Lely, aan de oostkant van Arnhem. Vanuit Oosterhout ben je in twintig minuutjes bij ons via de A325 en de John Frostbrug.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist