Bedrijfswagen onderhoud Doorwerth

Bedrijfsbus garage Doorwerth

Als bedrijfsbus garage in de buurt van Doorwerth onderhouden wij iedere dag allerlei bedrijfswagens. Onze vakmensen zorgen ervoor dat elke bedrijfsauto langer meegaat en als een zonnetje blijft lopen. Daardoor kun jij er extra veel jaren plezier van beleven.

Wees verstandig en plan bij deze kilometerstanden een ‘beurt’ in voor jouw bedrijfsbus:

  • 40.000 km (of na 2 jaar).
  • 60.000 km
  • 80.000 km
  • 120.000 km
  • 150.000 km
  • 200.000 km

Bestelbus Doorwerth

Voor het onderhoud aan jouw bestelbus in Doorwerth hebben we een handig schema ontwikkeld. In dit schema zie per onderhoudsmoment wat wij doen. We hebben er ook meteen de kosten bij gezet, zodat je niet verrast wordt. Het schema vind je op deze pagina voor bedrijfswagen onderhoud.

Gedurende de jaren vervangen we onder andere deze onderdelen:

  • Interieurfilter
  • Remschijven
  • Remblokken
  • Oliefilter

Onze specialisatie is Renault bedrijfswagens. Als je een bus hebt van dit merk, dan gebruiken we zo veel mogelijk originele Renault onderdelen. Maar uiteraard kunnen we ook alle andere bedrijfswagens uitstekend onderhouden.

APK keuringsstation bedrijfswagens Doorwerth

Als bedrijfsbus garage in de regio Doorwerth helpen we je niet alleen met onderhoudsbeurt. Als jouw bedrijfsauto weer toe is aan een APK keuring, dan kun je ook terecht bij ons. Wij zijn namelijk door de RDW officieel erkend als een APK keuringsstation. Uiteraard kunnen we de APK en een onderhoudsbeurt ook met elkaar combineren.

Naast de onderhoud- en servicediensten ben je bij Vissinga Bedrijfswagens ook aan het juiste adres als je een nieuwe bedrijfswagen zoekt. In de wijde omgeving van Doorwerth zijn wij dé plek voor nieuwe Renault bedrijfswagens.

Deze nieuwe bussen zijn direct leverbaar, omdat wij een eigen voorraad hebben. Op onze locatie in Arnhem staan altijd meerdere carrosserievormen, zoals bakwagens, gesloten bestelwagens en bussen met een dubbele cabine. Ook hebben we allerlei modellen in huis; van Express tot Master.

Zoek je nog een bedrijfswagen?

Afspraak onderhoud bedrijfswagens Doorwerth

Afspraak maken voor bedrijfswagen onderhoud Doorwerth? Neem contact op met ons of plan online een afspraak via ons handige formulier. Onze bedrijfsbus garage is daarnaast dagelijks telefonisch bereikbaar op 026-3649300. Ook kan je ons een mail sturen of WhatsApp (06-54297409) gebruiken.

© 2024 Vissinga bedrijfswagens alle rechten voorbehouden

Onderhoudsafspraak inplannen

Onderhoud nodig? Laat je telefoonnummer achter en we bellen je terug voor het plannen van een datum.

Stap 1: Onderhoudsgegevens
Laat uw gegevens achter
Voorkeur datum*
Voorkeur tijd*
Stap 2: Gegevens
Aanvraag afronden
Algemene periodieke keuring (APK) inplannen
Afspraak inplannen

Over Vissinga

Koop of Lease

Bezorgen of ophalen

Veelgestelden vragen

Onderhoud & schema's

Bekijk ons aanbod

Kies je nieuwe bus uit een voorraad van 150+ bedrijfswagens.

Ons aanbod

Onze uitvoeringen

Hulp van onze specialist